Contact

Vroeg bestellen, vandaag nog geleverd

Wanneer je op Bloomweb.nl voor 11:00 een bestelling plaatst zal het boeket dezelfde dag in Nederland nog bezorgd worden. De bloemen worden met onze eigen bezorgers in gekoelde busjes bezorgd zodat ze altijd vers aankomen. Daarnaast kun je bij ons ook altijd reken op een 7 dagen vers garantie. Zijn de bloemen voor 7 dagen verwelkt? Laat het ons dan weten. Wij zorgen er dan voor dat je zo spoedig mogelijk een nieuwe bos bloemen in huis hebt. In sommige gevallen zou het kunnen zijn dat de bloemen iets afwijken van de foto. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen met seizoensbloemen. In dit geval zullen we je daar vooraf van op de hoogte stellen, zodat je zelf kunt beslissen of je de bloemen alsnog wilt versturen of liever voor een ander boeket kiest.

Voor bloemen die in het buitenland bezorgd moeten worden kunnen niet dezelfde dag worden geleverd. Wanneer u voor 11:00 een bestelling plaatst zal het boeket de eerst volgende werkdag bezorgd worden. Houdt hier dus rekening mee tijdens de feestdagen of wanneer je de bloemen op een speciale dag wilt laten bezorgen.

Contact

Op Bloomweb.nl kun je een groot aantal boeketten en planten vinden. Het kan natuurlijk voorkomen dat er niets tussen zit wat je aanspreekt. In dit geval kun je contact met ons opnemen. We denken graag met je mee en zullen er dan ook alles voor doen om een boeket naar eigen wens samen te stellen. Uiteraard dien je er wel rekening te houden dat seizoensbloemen niet altijd beschikbaar zijn. Mocht je zelf al een idee of foto hebben van het boeket? Dan kun je deze naar ons toesturen. Wij zullen dan ons uiterste best doen om het boeket voor je samen te stellen. Hier worden echter wel extra kosten voor in rekening gebracht.

Vor vragen of informatie over de beschikbaarheid van bloemen, planten en boeketten. Kun je contact opnemen met de klantenservice van Bloomweb.nl. Onze professionele bloemisten zijn telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur en zullen je graag verder helpen.

 

Meest gestelde vragen

Kan ik zelf een tijdstip vaststellen voor de bezorging van mijn boeket?

-Normaalgesproken worden de bloemen tussen 9:00 en 18:00 uur bezorgd. In sommige gevallen kunnen de bloemen ook na 18:00 bezorgd worden. Dit kan bijvoorbeeld zijn vanwege de drukte op hoofdwegen of tijdens het spitsuur. Helaas kun je zelf geen tijdstip vaststellen. Dit omdat de bestellingen volgens de route van de bezorger geleverd worden.

Van welke betaalmethoden kan ik gebruik maken?

-Bloomweb.nl biedt een groot aantal betaalmogelijkheden. Je hebt de keuze uit iDEAL, Mastercard en Paypal. Verder heb je ook de mogelijkheid om de bloemen bij ontvangst te betalen.

Hoe kan ik bestellen?

Op Bloomweb.nl kun je makkelijk en snel bloemen en planten bestellen. Bekijk ons assortiment en geef een klik op het gewenste boeket. Ga daarna naar de winkelwagen en kies de grootte van het boeket. Zodra je dat gedaan hebt vul je het bezorgadres in en daarna je eigen gegevens. Ga naar afronden en kies de gewenste betaalmethode. Geef daarna een klik op afrekenen. Zodra wij de betaling ontvangen hebben zul je via email een berichtje van ons krijgen met alle informatie over de bestelling. Voor meer informatie klik dan hier!